Start de registratie van Exact Online Controller

Stap 1. Registratie

  Klik hier voor de registratie van de Exact Online controller.
  U word doorverwezen naar een andere site (visie in toekomst).

Stap 2. Bevestigingsmail.

 • Na registratie van de Exact Online Controller moet u toestemming geven bij  Exact Online. Hierna ontvangt uw onze bevestigingsmail van
  no-reply@excelcontroller.nl

  Klik de hyperlink voor bevestiging/toestemming of kopieer de hyperlink en plak deze in een internet browser.

Stap 3. Email met accountgegevens en verdere instructies.

  Als de vorige email bevestigd is, krijgt u een nieuwe email met daarin de database naam, account, wachtwoord en een link met verdere instructies voor het installeren van de XLA. De XLA is voor ExactFunctie en ExactAalyse. Bent u alleen geintresseerd in ExactRapportage en ExactPowerBI. Stuur ons dan een email naar Sales@excelcontroller.nl met daarin uw contact gegevens en wij nemen contact met u op.

Download hier de  XLA EC_FUNCTION

Wat doen wij met uw data?

  Uw data wordt in een cloudomgeving van Microsoft opgeslagen (Azure). De gegevens zijn alleen toegankelijk via uw account en uw externe IP adres. De gegevens zijn niet toegankelijk vanaf een ander IP adres. Dit is een cloudversie van MS SQL database van Microsoft.

  Iedere database is op zichzelf staande  database. Uw data is alleen voor u toegankelijk en door ons om te controleren of er geen afwijkingen zijn. Wij zullen uw data niet delen noch analyseren zonder uw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

  Zodra u bij ons uw contract of demo periode heeft opgezegd, zullen we uw data direct verwijderen. Wij hebben geen backups van uw database. MS maakt als onderdeel van de cloud service backups, deze worden automatisch verwijderd zodra de database verwijderd is.

Klik hier om onze standaard verwerkingsovereenkomst te downloaden